VSO 3 naar de boksschool

10-03-2017

Vrijdag 21 februari zijn wij vanuit Prisma met de klas VSO 3 op bezoek geweest bij een bokschool.
Dit naar aanleiding van een reeks zelfverdedigingslessen (judo en boksen) die de groep heeft gekregen, dit hebben ze tijdens de gymlessen gedaan.

De klas heeft kunnen ervaren hoe het is om bokslessen te krijgen in een echte boksschool. In de buurt van de school in Alphen aan den Rijn zijn we op bezoek geweest bij boksschool Teus de Kruyf. De kinderen hebben allemaal hun uiterste best gedaan en inzet getoond tijdens de les. Een aantal vond het vooraf nog wel een beetje spannend, maar uiteindelijk heeft iedereen een leuke en intensieve les gehad.

De kinderen hebben een technieken kunnen oefenen en verbeteren. Buiten dat hebben ze ook een hoop nieuwe oefeningen geleerd, zowel voor het boksen als voor hun conditie. Verder was het natuurlijk een leuke ervaring om te zien hoe het er nou in een boksschool uit ziet en om te kunnen oefenen in een echte boksring.

Bij deze wil ik alle kinderen bedanken voor hun enthousiasme en inzet! En wil ik natuurlijk ook Teus de Kruyf bedanken voor zijn gastvrijheid en inzet om de kinderen deze ervaring te bieden.

LiĆ²n,
sportdocent stagiaire